Loading...

Cadira convertible en llit per a persones amb mobilitat reduïda
Control Live


Cadira convertible en llit per a persones amb mobilitat reduïda

Control Live

Control Live, pioner absolut en el camp de l'assistència a persones amb mobilitat reduïda i els seus cuidadors dedicats, ha sacsejat completament l'enfocament cap a aquest segment de la població gràcies a la seva increïble creació, el V-Chair®.

Aquesta cadira convertible sorprenent, que es transforma en un llit intel·ligent, ha desencadenat una autèntica revolució en la manera com es dóna suport als que més ho necessiten. El compromís innegable de Control Live amb la innovació i la millora de la qualitat de vida es manifesta en tots els aspectes de la seva feina. L'empresa està alterant dràsticament la manera com s'encara l'atenció i la cura de les persones amb mobilitat limitada. Control Live no es conforma a seguir les rutes convencionals; estan traçant el seu propi camí i deixant una marca profunda a la indústria de l'assistència.

L'origen de Control Live® és singular i commovedor. Tot va començar amb una experiència personal que va canviar la vida del fundador. Un accident el va conduir a experimentar amb carn pròpia els desafiaments i les dificultats que enfronten les persones amb mobilitat reduïda. Durant el procés de recuperació en un centre especialitzat, va ser testimoni de la manca d'autonomia i la dependència física i emocional que aquestes persones enfronten dia rere dia. Aquesta experiència commovedora el va inspirar a prendre mesures i cercar solucions significatives.

Va ser així com va néixer la visió de Control Live®: aprofitar la tecnologia i la innovació per empoderar els pacients i els seus cuidadors, transformant la vida quotidiana dels que lidien amb la mobilitat limitada. El seu llit elèctric robotitzat, meticulosament dissenyat i precís, es converteix en una cadira, brindant una solució versàtil que ajuda els pacients a recuperar la seva autonomia i ofereix un alleujament essencial als seus cuidadors.

Cadira convertible en llit per a persones amb mobilitat reduïda

Localització

C/ Vilatorrada, s/n,

08241 Manresa (Barcelona)

info@control-live.com

+34 937 947 250Contact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)