Loading...

Mind The Gap, escola d'anglès a Manresa
Mind The Gap


Mind The Gap, escola d'anglès a Manresa

Mind The Gap

Mind The Gap, l'acadèmia d'anglès destacada a Manresa, no només es limita a ensenyar l'idioma, sinó que abraça una filosofia educativa única. Al nucli del seu enfocament hi ha la creença fervent que aprendre anglès pot ser una experiència tant significativa com divertida.

Aquest compromís es basa en la idea que l'adquisició de l'idioma va més enllà de la mera memorització; requereix una pràctica activa i significativa. Inspirats per la saviesa d'E. Kant, que afirmava que hi ha coses que no es poden comprendre completament només aprenent-les, a Mind The Gap afegeixen el seu matís: l'essència de l'aprenentatge rau en la pràctica constant.

Aquesta filosofia es tradueix en una metodologia única que convida els estudiants a experimentar activament l'idioma i converteix l'educació en una experiència participativa i efectiva. Amb dues dècades d'experiència, Mind The Gap Manresa ha construït una relació sòlida amb els seus alumnes, que, any rere any, opten per continuar el viatge educatiu amb l'acadèmia.

L'oferta de classes per a adults, empreses i nens reflecteix la versatilitat del seu enfocament educatiu innovador. No es tracta només d'aprendre l'idioma, sinó de comprendre'l a través de la pràctica i la participació activa. La lleialtat dels estudiants i l'impacte positiu en les habilitats lingüístiques són testimonis de l'efectivitat de Mind The Gap. En convidar tothom a experimentar el seu sistema educatiu únic, l'acadèmia es destaca com a referent en l'ensenyament de l'anglès a Manresa, brindant una experiència educativa que va més enllà de les aules convencionals.

Mind The Gap, escola d'anglès a Manresa

Localització

Àngel Guimerà, 56 ent.
08241 Manresa
93 836 22 05
info@mtgap.com
 

 Contact

Telephone
+34 93 827 24 86
Address
C/ Doctor Antoni Vila, 53 08251 Santpedor (Barcelona)